Карасі з грибами в сметанному соусі

Для рецепту Вам знадобиться:

  • карасі - 300г
  • борошно – 15г
  • масло топлене - 20г
  • масло вершкове - 10г
  • гриби - 200г
  • цибуля ріпчаста - 20г
  • яйце - 20г
  • сир – 15г
  • соус - 300 мл.
  • зелень - на смак.

Обробити рибу на філе з шкірою, посолити, запанірувати в борошні і підсмажити на маслі. Підсмажену рибу покласти на сковороду, укласти навколо риби свіжі підсмажені білі гриби (можна додати пасеровану цибулю і шматок вареного яйця). Залити сметанним соусом, посипати тертим сиром, окропити маслом і швидко запекти. Подати на сковороді, посипавши рибу зеленню петрушки.

0 коментарів

Unauthorized


Для того, щоб залишити коментар, увійдіть або зареєструйтесь.