Судак з квашеною капустою

Судак з квашеною капустою

Для рецепту Вам знадобиться:

  • - лука-порей - 1 шт.
  • - морква - 1 шт.
  • - ялівець (ягода) - 1 шт.
  • - олія - 4 ст.л.
  • - квашена капуста - 350г
  • - біле вино - 100 мл
  • - сіль, перець - за смаком
  • - цукор - 1 щіпка
  • - судак (філе) - 400г
  • - петрушка - для прикраси.

Цибуля-порей нарізати тонкими кільцями, морква - маленькими кубиками. Розтовкти ягоди ялівцю. Розігріти 2 ст. ложки рослинної олії. Згасити в ній цибулю, моркву і ялівець. Додати квашену капусту і влити вино. Приправити сіллю, перцем і цукром. Накрити і тушкувати на слабкому вогні 15 хвилин. Трохи охладить.Судака розрізати на порції. Розігріти масло, що залишилося, і обсмажувати рибу 2 хвилини. Зменшити вогонь. Посолити і поперчити філе, перевернути його і смажити ще 2 хвилини.

Розкласти по тарілках капусту, викласти зверху судака і подавати, прикрасивши петрушкою.

0 коментарів

Unauthorized