Вугор з хріном


Для рецепту Вам знадобиться:

  • вугор - 500г
  • хрін - 100г
  • борошно - 1 ст. л.
  • олія - 2-3 ст. л.
  • сіль
  • оцет 3%-ний - за смаком

В сотейник, змащений маслом, покласти тонким шаром натертий на тертці хрін, покласти на нього шматки риби в 2-3 ряда, пересипаючи кожен ряд хріном. Додати воду, сіль, оцет і тушкувати до полуготовности.Часть бульйону злити, нагріти до кипіння, додати борошно, розтерту з маслом, прокипятити. Залити цим соусом рибу і тушкувати ще 15 хвилин.

0 коментарів

Unauthorized


Для того, щоб залишити коментар, увійдіть або зареєструйтесь.
GoldFіshNet © 2018