Судак по-сицилійськи


Для рецепту Вам знадобиться:
- судак - 1 кг
- лимон - 1 шт.
- цибуля ріпчаста - 2-3 цибулини
- картопля - 6-7 шт.
- кабачки - 400г
- печериці свіжі - 250г
- олія (краще оливкова) - повний стакан
- перець чорний мелений, сіль - за смаком

 

Велику рибу очистити, випатрати, зробити косі надрізи з обох сторін тушки і покласти в них по половині скибочки лимона. Підготовлену в такий спосіб рибу викласти на змащену жиром форму, навколо розкласти кільця цибулі, нарізану кубиками картоплю, кабачки і тонкі скибочки свіжих грибів, посолити, поперчити, полити олією і водою і запікати в духовці на середньому вогні. До столу подати на тому ж блюді, в якому риба готувалася.

0 коментарів

Unauthorized


Для того, щоб залишити коментар, увійдіть або зареєструйтесь.
GoldFіshNet © 2018