Молода щука з м’ятою, приготована на грилі


Для рецепту Вам знадобиться:
- щука (філе) - 1кг
- вершкове масло (розтоплене) - 60г
- олія - 4 ст.л.
- лимонний сік - 4 ст.л.
- гілочки м'яти - 6 шт.
- сіль, перець - за смаком.

 

Посипте філе сіллю і перцем. Змішайте розтоплене вершкове масло або рослинне масло, лимонний сік і рубану м'яту. Змастіть філе цією сумішшю, потім готуйте їх в грилі при середній температурі протягом 5 хвилин. Переверніть рибу, знову намажте її м'ятною сумішшю та готуйте в грилі ще 5 хвилин або до готовності. Подавайте, прикрасивши пагонами м'яти.

0 коментарів

Unauthorized


Для того, щоб залишити коментар, увійдіть або зареєструйтесь.
GoldFіshNet © 2018