Карась по-українськи


Для рецепту Вам знадобиться:
- 600-800 г філе карася
- 200 г масла кукурудзяного або оливкової
- 100 г кукурудзяного борошна
- 1 лимон
- 3-4 часточки часнику

Розтовкти в ступі 3-4 плодика ялівцю, кілька зерен чорного перцю, 1 ч. ложку тмину і 3-4 часточки часнику. Додати сік 1 лимона.

Намазати цією сумішшю очищену і промиту рибу, у якої заздалегідь зробити надріз гострим ножем косо по спині (від голови до хвоста), витримати 1 годину, а потім обваляти в борошні і смажити в дуже гарячому жирі. Подавати з гарніром з добре промиті цілих листя салату. Поєднується з горілкою, наполягали на стручку гіркого перцю.


0 коментарів

Unauthorized


Для того, щоб залишити коментар, увійдіть або зареєструйтесь.
GoldFіshNet © 2018