Для рецепту Вам знадобиться:
- карась - 400г
- яйце - 40г
- цибуля ріпчаста - 120г
- хліб - 80г
- вершкове масло - 50г
- цедра 1 лимона
- сухарі - 20г
- пюре картопляне - 600г
- зелений горошок - 400г
- перець, зелень - на смак.

Карася розібрати на філе, пропустити через м'ясорубку, отриманий фарш додати крихти білого хліба, яєчний жовток, рубану цибулю, сіль, терту цедру лимона, мелений перець. Все ретельно перемішати, потім додати збитий яєчний білок. Отриману масу сформувати в батон, викласти на змащений маслом лист, посипати сухарями, окропити маслом і запекти. Гарнір - пюре картоплі, зелений горошок.

Кухня рибалки