Для рецепту Вам знадобиться:
- лука-порей - 1 шт.
- морква - 1 шт.
- ялівець (ягода) - 1 шт.
- олія - 4 ст.л.
- квашена капуста - 350г
- біле вино - 100 мл
- сіль, перець - за смаком
- цукор - 1 щіпка
- судак (філе) - 400г
- петрушка - для прикраси.

Цибуля-порей нарізати тонкими кільцями, морква - маленькими кубиками. Розтовкти ягоди ялівцю. Розігріти 2 ст. ложки рослинної олії. Згасити в ній цибулю, моркву і ялівець. Додати квашену капусту і влити вино. Приправити сіллю, перцем і цукром. Накрити і тушкувати на слабкому вогні 15 хвилин. Трохи охладить.Судака розрізати на порції. Розігріти масло, що залишилося, і обсмажувати рибу 2 хвилини. Зменшити вогонь. Посолити і поперчити філе, перевернути його і смажити ще 2 хвилини.

Розкласти по тарілках капусту, викласти зверху судака і подавати, прикрасивши петрушкою.

Кухня рибалки