Для рецепту Вам знадобиться:
- філе сома - 300г
- масло вершкове - 1 ст. л.
- біле вино - 2 ст.л.
- морква - 1 шт.
- селера - 2-3 стебла
- цибуля ріпчаста - 1 невелика цибулина
- зелень петрушки і кропу - за смаком
- рис - 2 ст.л.
- борошно - 1/2 ч.л.
- каррі - 1/2 ч.л.
- бульйон - 1 склянка

Філе сома нарізають на порційні шматки, кладуть у каструлю з нарізаною скибочками морквою, селерою і ріпчастою цибулею, додають трохи вершкового масла, селера, заливають вином і рибним бульйоном і варять. Готову рибу вынимают.Для соусу борошно пасерують на маслі, додають каррі і розводять рідиною, яка утворилася при гасінні риби. Готовий соус розмішують, заправляють вершковим маслом і проціджують через сито. Рис варять окремо.
Припущену рибу укладають на рис, поливають соусом, посипати дрібно посіченої зеленню петрушки та кропу.

Tinder вебсайт для знакомств на русском языке

Кухня рибалки