Для рецепту Вам знадобиться:
- судак (філе) - 1кг
- білі гриби або печериці - 200г
- петрушка (корінь) - 40г
- цибуля ріпчаста (дрібний) - 2-3 шт.
- олія - 2-3 ст.л.
- грибний відвар - 2-3 ст.л.
- мелений перець - за смаком
- сіль - за смаком.

Порубати гриби, корінь петрушки, кілька дрібних цибулин. Все це викласти в посуд, додати рослинну олію, сіль, перець, грибний бульйон і варити 5 хв. Нарізати філе судака без шкіри і кісток довгими шматочками, покласти на середину кожного скибочки грибну начинку, згорнути філе у вигляді валика; проколоти дерев'яної шпилькою, посипати борошном, окропити маслом, запанірувати в сухарях і підсмажити у фритюрі або на решітці.

Сервис на чкаловской компьютерная помощь реутов около МКАДа

Кухня рибалки