Карась тушкований з баклажанами та помідорами


Для рецепту Вам знадобиться:
- карась - 500-600г
- баклажани - 500г
- помідори - 500г
- олія - 80г
- борошно, сіль, перець - за смаком.

 

Почищеного карася нарізати невеликими шматками, посолити, поперчити, обваляти в борошні і обсмажити на рослинній олії. Баклажани очистити, нарізати кружками, посолити і через 15 хв обсушити, обваляти в борошні і обсмажити на рослинній олії разом з помідорами, що розрізають навпіл. Баклажани, помідори і рибу викласти на змащений маслом сковороду, додати рослинну олію, кілька ложок гарячої води, закрити кришкою і тушкувати на слабкому вогні 30 хвилин.

0 коментарів

Unauthorized


Для того, щоб залишити коментар, увійдіть або зареєструйтесь.
GoldFіshNet © 2018