Для рецепту Вам знадобиться:
- карасі (малі) - 800г
- цибуля ріпчаста - 1 шт.
- морква - 1 шт.
- лимон - 1 шт.
- зелень - на смак
- яйце - 2 шт.
- сіль, лавровий лист - за смаком
- чорний перець (мелений) - 7-8 шт.
- желатин - 10г.

 

Дрібних карасів почистити, випатрати, промити. Залити холодною водою, додати цибулю, моркву, лавровий лист, чорний перець. Коли риба буде готова, вийняти її, охолодити і відокремити філе від кісток. Бульйон процідити, закип'ятити і додати розмочений желатин. Довести до готовності на дуже повільному вогні, не даючи закипати.
Рибу викласти у форму, прикрасити зеленню, скибочками лимона і фігурно нарізаною морквою, а також кружечками варених яєць. Залити бульйоном і поставити в холодильник.

Кухня рибалки