Карась печений з хріном


Для рецепту Вам знадобиться:
- карась - 500 г.
- олія - 2 ст.л.
- яйце - 2 шт.
- хрін - 50 г.
- оцет, сіль, цукор за смаком
- зелень петрушки і кропу - за смаком.

 

 Підготовлену рибу посолити, покласти на сковороду, змащену олією запікати 30-40 хв, поливши маслом зі сковороди. Натерти На дрібній терці хрін, заправити оцтом, сіллю, цукром. Зварити яйця круто і дрібно посікти. Готову рибу покласти на блюдо, обкласти навколо тертим хріном, посипати подрібненими яйцями і прикрасити зеленню. На гарнір подати відварною або смаженою картоплею.

0 коментарів

Unauthorized


Для того, щоб залишити коментар, увійдіть або зареєструйтесь.
GoldFіshNet © 2018