Риба (сазан, короп, карась) в сметані з коньяком

Риба (сазан, короп, карась) в сметані з коньяком

Для рецепту Вам знадобиться:

  • сазан (карась, короп) - 1-2 шт.
  • сметана (жирна) - 300г
  • коньяк (любой) - 100г
  • олія, сіль, перець, прянощі для риби - за смаком

Рибу підготувати - видалити луску, випатрати і промити, потім натерти сіллю та перцем. На гарячу сковороду налити масло так, щоб воно закривало дно сковороди, викласти рибу і смажити на середньому вогні близько 15 хвилин. Вилити на сковороду коньяк і відразу ж підпалити (майте на увазі, що полум'я дуже високе. Після цього зняти сковороду з плити, дочекатися, поки вогонь згасне і знову поставити на плиту. Додати води і тушкувати ще близько 10 хвилин. Додати сметану, прянощі для риби і тушкувати на маленькому вогні до готовності приблизно 30 хвилин.

2017-06-01 Кухня рибалки 0 316

Подібні публікації


0 коментарів

Unauthorized


Для того, щоб залишити коментар, увійдіть або зареєструйтесь.