Філе сома по-індійськи

Філе сома по-індійськи

Для рецепту Вам знадобиться:

  • - філе сома - 300г
  • - масло вершкове - 1 ст. л.
  • - біле вино - 2 ст.л.
  • - морква - 1 шт.
  • - селера - 2-3 стебла
  • - цибуля ріпчаста - 1 невелика цибулина
  • - зелень петрушки і кропу - за смаком
  • - рис - 2 ст.л.
  • - борошно - 1/2 ч.л.
  • - каррі - 1/2 ч.л.
  • - бульйон - 1 склянка

Філе сома нарізають на порційні шматки, кладуть у каструлю з нарізаною скибочками морквою, селерою і ріпчастою цибулею, додають трохи вершкового масла, селера, заливають вином і рибним бульйоном і варять. Готову рибу вынимают.Для соусу борошно пасерують на маслі, додають каррі і розводять рідиною, яка утворилася при гасінні риби. Готовий соус розмішують, заправляють вершковим маслом і проціджують через сито. Рис варять окремо.

Припущену рибу укладають на рис, поливають соусом, посипати дрібно посіченої зеленню петрушки та кропу.

0 коментарів

Unauthorized