Борщ з карасями

Борщ з карасями

Для рецепту Вам знадобиться:

  • - карасі - 120г
  • - капуста - 100г
  • - картопля -1 шт.
  • - буряк - 60г
  • - гриби сушені - 5г
  • - квасоля - 25г
  • - морква - 10г
  • - корінь петрушки - 10г
  • - корінь селери - 10г
  • - цибуля ріпчаста - 20г
  • - масло топлене - 15г
  • - томат-пюре – 15г
  • - оцет - 1/2 ч. л.
  • - борошно - 1 ч. л.
  • - лавровий лист, перець гіркий - за смаком сіль, зелень петрушки і кропу - за смаком.

Промиті сушені білі гриби відварити до готовності, нашинкувати, а відвар процідити. Замочити квасолю і відварити до напівготовності. Моркву, петрушку, селеру, цибулю нарізати соломкою і злегка обсмажити. Буряк нарізати соломкою і тушкувати до напівготовності разом з томатом-пюре і оцтом. В кипячий грибний бульйон покласти буряк, картоплю нарізану дольками, коріння, нашинковану капусту, гриби, квасолю з відваром, підсмажене борошно, лавровий лист, сіль, запашний перець горошком і варити до готовності. У готовий борщ покласти смажених карасів і довести до кипіння.

0 коментарів

Unauthorized